moscraciun1.jpgDraga Mos Craciun,
Ma numesc Novac si sunt un copil de 9 ani. Eu stiu ca tu iubesti foarte mult copiii si an de an vii in noaptea de Craciun cu daruri pentru ei si le asezi sub bradul frumos impodobit, cu beculete divers colorate, funde, beteala si multe ornamente specifice nasterii lui Iisus. Sufletul meu este cam trist din cauza divortului parintilor mei, dar imi reamintesc cu multa placere de toate momentele fericite petrecute impreuna inaintea acestui eveniment trist pentru noi, copiii. Simt ca nu am liniste pana ce nu-i voi vedea din nou impreuna si inima mea plange. Oare iti cer prea mult atunci cand iti adresez rugamintea de a face ceva pentru a se impaca? Ai putea tu, Mosule sa-mi indeplinesti aceasta dorinta? Cred ca ar fi foarte fericita si surioara mea …
Ma intreb ce este dragostea? Am auzit adultii vorbind ca ea este atunci cand doi oameni, un barbat si o femeie sunt impreuna. La scoala am o buna colega cu care ma joc si vorbesc in pauze. Ma simt fericit atunci cand este langa mine, inima mea este calda, parca zbor. Oare aceasta e iubirea?
Acesta este darul pe care mi-l doresc de la tine, sa simt mereu in inima mea caldura si iubirea familiei, sa fim impreuna.
Si inca ceva … astept si un telefon mobil, dar stiu ca-l voi primi de la bunicii mei, care ma iubesc foarte mult.
Te astept cu nerabdare, Mos Craciun!
Cu drag, Novac

Related Images: