Cabinet Individual de Psihologie – psiholog dr. Aurelia MORARU

Programare

Sedintele de psihoterapie au o frecventa variabila, de obicei o data pe saptamâna si trebuie programate. Durata unei sedinte este de 50 minute, perioada care este rezervata pentru problemele dvs. Terapiile centrate pe simptom sunt de scurta durata, necesitand un numar de 6 pana la 18 sedinte sau chiar mai multe, dupa caz.

Este dificil de estimat de la început de câte sedinte de psihoterapie aveti nevoie din moment ce studiile atesta ca un numar de 6-12-18 sedinte reprezinta minimul pentru obtinerea de efecte benefice. Motivatia, resursele clientilor si suportul familiei reprezinta factori decisivi in rezolvarea problemelor si micsorarea numarului de sedinte. De aceea trebuie sa ne evaluam periodic obiectivele, pentru a vedea daca au fost atinse sau daca trebuie revizuite.

Decizia de a continua sau de a opri tratamentul este recomandat sa o luam împreuna. Va incurajez sa discutati orice probleme legate de activitatea noastra comuna. Daca, la un anumit moment, doriti sa incepeti un alt tratament cu un alt psiholog, va voi furniza informatii in acest sens.

Daca aveti dificultati cu achitatea notei de plata va rog sa ma informati, pentru a discuta optiunile posibile.

Daca trebuie sa anulati programarea din diverse motive, este recomandat sa o faceti din timp, cu cel putin o zi inainte.

Pentru programare, sunati la telefon:

0722.511.837

0341.402.979

Informatii suplimentare la:

aurelia.moraru@yahoo.com

Trimiteti un mesaj:

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Newsletter-articole de psihologie


  Adresa cabinet:

  CONSTANTA,

  Aleea Daliei nr. 28

  bl. L127, sc. C, ap. 53

  (zona Casa de Cultura)


  Metode alternative de contact:

  Facebook: PsihoHipnoza

  Twitter: @aurelia_moraru

  Skype: aureliamoraru

  Related Images: