Sesiune de comunicari stiintifice si balul psihologilor


Dragi colegi,
Cu ocazia Sarbatorii Iubirii la romani, Asociatia Psihologilor si Psihopedagogilor PROCIVITAS, departamentul Stiinta si Cultura, organizeaza la Constanta, in data de 22 februarie 2008, doua evenimente de referinta.

sesiune.jpg1. ora 09.00 – Sesiune de comunicari stiintifice: Iubirea la romani – perspectiva psihologica. Sectiunile sesiunii vor reda abordarile cognitiviste, psihanalitice si sociologice. Moderatori: Aurelia Moraru, Doinita Bentu si Adriana Magura.

Rezumatul lucrarilor pentru cele trei sectiuni sunt asteptate pana pe data de 19 februarie 2008, ora 10.00, pe adresa de e-mail: app_procivitas@rdslink.ro si ludof64@yahoo.com. Acestea vor fi scrise cu Arial 11 si diacritice.

Cu aceasta ocazie va fi organizata si o expozitie de carte si reviste de specialitate, precum si o expozitie de pictura pe sticla. Participantii cu lucrari vor beneficia de 10% reducere din taxa de participare la a doua editie a Conferintei Nationale de Psihologie, organizata de APP PROCIVITAS in luna septembrie, de certificate de participare si mapa sesiunii.
Locatia: Aula Bibliotecii Judetene I.N. Roman din Constanta. Nu se percepe taxa de participare. Va asteptam.

bal.jpg2. ora 19.00 – Balul de primavara al Psihologilor – editia a doua.
Locatia: Sala mare a Hotelului Militar din Constanta, Bd. Mamaia (langa Spitalul militar).
Taxa de participare:
– 35 lei;
– 30 lei studentii;
– 25 lei membrii APP PROCIVITAS.

Inscrierile se fac prin E-mail: cristi_manastireanu@yahoo.com, app_procivitas@rdslink.ro, ludof64@yahoo.com, iar biletele, dupa inscrierea pe e-mail, se pot procura, incepand cu data de 12 februarie 2008, ora 10.00, la sediul APP PROCIVITAS din str. Mircea cel Batran, nr.20A (mai jos de biserica greaca).

Va asteptam sa experimentam iubirea … in ritm de dans.

Informatii suplimentare:
Tel/fax: 0241/615.522; Mobil:0722/271. 014; 0766/424.342
E-mail:

cristi_manastireanu@yahoo.com, app_procivitas@rdslink.ro, ludof64@yahoo.com

 Cu multumiri, Ludovic Fraico, presedinte APP PROCIVITAS si Aurelia Moraru, departament Stiinta si Cultura

Related Images: