letterFinalul de an este momentul ideal pentru a analiza ce ai lasat in urma, ce ai realizat, ce nu ai reusit inca sa atingi. Priveste putin inapoi, dinspre 1 ianuarie 2018 pana in prezent …
O, nu te gandi acum la ceea ce n-a mers, la ce ti-a lipsit, la ce ai fi vrut sa primesti dar nu s-a intamplat, nu e cazul sa faci acum asemenea trecere in revista, ci acum este momentul lucrurilor frumoase, in care sa scoti la lumina ce-i mai bun din tine.

ACUM este timpul pentru a lua decizii, pentru a-ti pune dorinte si pentru a face bilanturi, deci ramai o clipa in loc, aici, cu mine, mediteaza, regaseste-te si vezi ce ai facut si mai ales ce ai de facut de acum incolo.

CUM FACI?
Ia o foaie de hartie si un plic. Foaia de hartie va trebui sa o pui la final in plicul auto-adresat. Nu e obligatoriu sa trimiti plicul prin posta, sigileaza plicul si pune-l intr-un loc secret, numai de tine stiut – in cartea preferata, intr-un sertar, in portmoneu, in jurnalul intim etc. – dar de care sa-ti amintesti la anul, sau intr-un email pe care sa ti-l trimiti tot tie, cu subiectul „EU IN 2018 si 2019″

In contintul acestui mesaj catre tine insuti trebuie sa scrii 3 lucruri:
– o realizare a anului 2018– ce ai atins, ce s-a intamplat bun in viata ta si a depins de tine, cu ce te mandresti, cum ai fost fata de alti ani – exemplu „in 2018 am reusit sa fiu organizat” sau „in 2018 am fost mai calm ca in alti ani” sau „mi-am gasit un loc de munca pe placul meu” etc.
– o dorinta pentru anul care vine – alege una posibila, clara, bine definita, bine exprimata in cuvinte, deci nu alege ceva gen fericire, bucurie etc., astea sunt urarile pe care oricum le vei primi in felicitarile de sarbatori si forta lor va plana asupra ta un an de zile – ci impune-ti clar: „vreau sa se intample sau sa fac cutare lucru in 2018”
– o decizie pentru anul care vine – pe care esti convins ca trebuie sa o respecti cu sfintenie incepand cu 2018 – de exemplu „in 2018 ma voi lasa de fumat” „ la anul voi incepe sa practic un sport” etc.

ACUM GANDESTE-TE PROFUND LA ACESTE 3 LUCRURI!
Ai gasit cele 3 subiecte pentru scrisoarea ta? Le-ai scris clar si raspicat? Ai sigilat plicul? Perfect!
Acum scrie pe plic „EU IN 2018 – 2019 – A se deschide pe 31 decembrie 2019”
Pune-l in locul stiut numai de tine si uita de el pana la anul, pe vremea asta!

Tocmai ai facut prima ta programare mentala!

SUCCES!

LA MULTI ANI!

Sursa: Acvaria


  •  
  •  
  •  
  •