Aseară i-am citit nepoatei mele scrisoarea către Moş Crăciun a unui băieţel ai cărui parinţi sunt divorţaţi, pe care am gasit-o pe pagina dumneavoastră www.psihohipnoza.ro.

Ana a fost foarte impresionată de durerea baieţelului şi cum ziua ei de naştere se apropie şi este la rândul ei o mare admiratoare a lui Moş Crăciun, s-a gândit să-i scrie şi ea o scrisoare cu ajutorul meu.

Vă rog dacă se poate să postaţi această scrisoare pe site ca să se bucure şi ea.

„Dragă Moş Crăciun,

Mă numesc Ana şi am 10 ani.

Întotdeauna ai fost prietenul meu cel mai bun în afară de colegul meu de bancă şi vecinul meu Mircea şi de mătuşa mea.

Iţi scriu pentru că se apropie ziua mea când voi împlini 11 ani şi aş dori un cadou deşi ştiu că mai este ceva timp până la Crăciun.

Marea majoritate a colegilor mei îşi aniversează zilele onomastice la Mc Donald’s, dar părinţii mei nu au posibilităţi materiale, ne descurcăm cu greu de la o zi la alta, aşa că ştiu că nu pot avea o petrecere la care să vină mulţi copii.

Îmi doresc să primesc de ziua mea un căţelus pentru că sînt mai mereu singură, părinţii mei fiind plecaţi toată ziua la serviciu, iar alţi prieteni nu am în afară de Mircea. Şi mi-aş mai dori tare mult să mă împac cu Mircea de ziua mea şi să-mi promită că nu mă mai supară niciodată pentru că sînt tare fericită când mă face să rîd. Matuşa mea mi-a dat mai devreme nişte bani pentru Crăciun pe care i-am pus la puşculiţă, special pentru ziua mea, ca să îl invit pe Mircea la cofetărie şi să mâncăm împreună o felie de tort de ciocolată cu banane, preferatul nostru, pe care să o mâncăm pe din două.

Şi aş mai dori două cărţi de poveşti, „Cenuşăreasa” şi „Pisicile aristocrate” pe care parinţii mei mi le-au promis de mult.

Te-aş mai ruga Moş Crăciun, sper că nu e prea mult, dacă poţi să-i aduci surorii mele care îşi va serba majoratul în curând un ineluş pentru că şi-l doreşte de foarte mult timp.

Dacă mi-am pus prea multe dorinţe pot să mai renunţ la ele doar să o văd pe sora  mea fericită.

Multumesc dragă Moş Crăciun şi chiar dacă o să întârzii cu cadourile, nu o sa mă supăr pe tine. ANA