Draga Mos Craciun,

Eu sunt Bianca Visanescu, am 8 ani si locuiesc in Pensylvania, SUA. Mama mi-a citit cu mult interes legenda lui Mos Craciun si scrisorile trimise mosului de catre Novac si Ana si marturisesc sincer ca m-au impresionat. De asemenea, mi-au placut articolele scrise despre copii si adolescenti si povestile terapeutice deoarece contin invataminte,  idei despre educatie si pot constitui modele pozitive de dezvoltare a personalitatii copiilor si tinerilor.

Despre mine pot sa-ti spun ca sunt o fetita cuminte, merg la scoala si sunt printre  elevii buni la invatatura, imi iubesc si ascult parintii; de asemenea, parintii mei ma iubesc mult, ma educa si ma indruma spre a deveni o persoana educata, civilizata cu care sa se mandreasca in viitor.

Eu stiu ca tu indeplinesti dorintele copiilor, de aceea iti scriu aceasta scrisoare pentru ca sper ca tu sa-mi trimiti in dar o papusa, un joc  distractiv de logica “Domino”, un joc  de perspicacitate ”Wii” si carti cu povesti pentru copii.

Am impodobit  casa cu coronite de brad si bradul cu stelute  argintii, funde colorate, clopotei, globuri multicolore si alte simboluri ale Craciunului si te asteptam cu drag in caminul nostru unde mi-am invitat toti prietenii mei romani si americani pentru a te intampina. Stiu de pe acum ca bunatatea si dragostea ta sunt vesnice manifestandu-se in fiecare an, facand fericiti toti copiii lumii.

Traiasca pacea, prietenia, bunatatea si dragostea!

Multumesc mult Mos Craciun.

Cu dragoste, Bianca

Related Images: