Asociatia Romana de Psihologie Transpersonala

(ARPT)

va invita sa participati la :

Conferinta anuala a Asociatiei Europene de Psihologie Transpersonala (ETPA)

cu tema: TRANSFORMARI SPRE O CONSTIINTA UNIVERSALA 

si

a IV-a Conferinta Nationala Umanista si Transpersonala

cu tema: CALEA CATRE TREZIREA SINELUI,

unde: la sediul Universităţii Hyperion, strada Popa Nan, Nr. 90-92.

Bucuresti 16-17-18 aprilie 2010.

Tematica

1.      Deschiderile psihologiei umaniste

2.      Coordonate teoretice şi practice ale psihologiei transpersonale

3.      Cuantică şi spiritualitate

4.      Psihotanatologie

5.      Psihoterapie

6.      Conştienţa – trezirea Sinelui

7.     Meditaţia – calea regală spre Sine

 

Workshop-uri anuntate pana in prezent:

(Condițiile de participare şi preţul workshop-urilor vor fi afişate ulterior)

 

Juan Ruiz Naupari: Respiraţia Pneuma sau experienţa cu Divinul (Pneuma-breathing or experience with the Divine)

Juan Ruiz Naupari  este psiholog, psihoterapeut, terapeut în muzică acreditat în Respirație holotropică pentru SUA și Europa de către Grof Transpersonal Training. El este un șaman contemporan născut în Cuzco, Peru. Director și autor al Sistemului Pneuma. Fondator al Universității Pneuma din Mexic, al Institutului Vulturul de aur din Peru, fondator și director al Asociației Multiculturale INKARRI.

www.inkarri.org

 

Stefano Pischiutta: Tehnici psihoterapeutice transpersonale (Transpersonal psychotherapy techniques)

Stefano Pischiutta născut la Roma este licențiat în Psihologia dezvoltării şi a educaţiei, în matematică (programator şi expert în software aplicat). Psihoterapeut cu Certificat European de Psihologie, membru al Asociației Psihologilor din regiunea Lazio (Italia), al Asociației Italiene de Psihologie Transpersonală și delegat italian al Asociației Italiene de Psihologie Transpersonală. Dansator profesionist în dans clasic și modern, spaniol și flamenco cu participare la diferite spectacole teatrale, festivaluri și emisiuni televizate.

www.stefanopischiutta.it

 

Iolanda MitrofanMeditație creativă unificatoare – călătorii lejere către Sine.

Profesor univ. dr., catedra de psihologie,  departamentul masteral si doctoral in specialitatea psihoterapie si psihodiagnostic, coordonator de stagii doctorale in psihologie/psihoter apie, Facultatea de psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti;  Autor al unei metode proprii de orientare umanista – Psihoterapia Experientiala a Unificarii si fondatorul Scolii SPER (Societatea de psihoterapie experientiala româna). Coordonator al Centrului Universitar de Dezvoltare Personala, Consiliere si Psihoterapie Experientiala (SPER) si al Centrului de psihoterapie experientiala si dezvoltare personala pentru adult, copil, cuplu si familie SPER Bucuresti ; Psihoterapeut formator, fondator al metodei PEU (Psihoterapia Experientiala a Unificarii) si al Societatii de Psihoterapie Experientiala Româna (SPER). Director fondator al Revistei de psihoterapie experientiala si al Editurii de  psihologie si psihoterapie umanista SPER (Sper Cons. Edit), www.sper.ro

http://www.fpse.ro/index.php?option=com_comprofiler&Itemid=131&task=userProfile&user=77

 

Mihaela Minulescu: Sandplay şi jocul cu nisip şi miniaturi.

Mihaela Minulescu este profesor univ.dr. la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din Bucureşti, Psihoterapeut analist (C.G.Jung Institut), formator, supervizor; Fondator şi preşedinte al Asociatiei Române de Psihologie Analitică; Vicepreşedinte şi formator Societatea de Psihosomatică şi Medicină comportamentală.

http://www.psihoterapieanalitica.ro

 

Mariana Caluschi: Antrenament în personantică (exercitii stimulative ale incubației creatoare).

Mariana Caluschi conferentiar univ. doctor, Decan al Facultatății de Psihologie si Științele Educației a Univ. „Petre Andrei” din Iași, inițiază studii, cercetari si antrenamente in domeniul grupului creativ de formare si de educatie si psihoterapie prin creativitate. Coordonator de sesiuni ştiinţifice, workshop-uri, simpozioane, etc. Activităţi de predare, practică studenţească, organizare a grupului creativ de formare Discovery, integrat şcolii Mirabilis de Educaţie şi Psihoterapie prin Creativitate Cercetător ştiinţific principal II, şef de colectiv psiho-pedagogia creaţiei tehnice, medaliată cu Medalia de Aur “Henry Coandă” cl. I. pentru activitatea de formator în, inventică de către Societatea Inginerilor şi Inventatorilor din România şi Institutul Naţional de Inventică Iaşi, premiul Academiei Române (2005) pentru vol. Managerul inventator o nouă profesie?

http://www.upa.ro/Candidaturi/ psi/caluschi/cv.pdf

 

Taxa de participare la conferinta achitata pana la 01.03.2010:

250 RON – salariaţi

200 RON – membri ARPT

150 RON – studenţi

Pentru cei care achita taxa de participare la conferinta dupa data de 01.03.2010:

300 RON – salariaţi

250 RON – membri ARPT

200 RON – studenţi

Plata se poate face astfel:

·        Numele organizaţiei: Asociaţia Română de Psihologie Transpersonală

·        CIF: 14098147

·        Contul ARPT: IBAN – RO63 RNCB 0080 0056 3489 0001 (IN LEI)

·        Banca Comerciala Romana, Sucursala Doamnei, Strada Doamnei nr.14-16, sector 3, Bucureşti.

·        Cu menţiunea participare Conferinţă ARPT 2010.

Se vor acorda diploma de participare si credite de la Colegiul psihologilor .

Sunt invitaţi: psihologi (cadre didactice, cercetători, psihoterapeuţi, studenţi, masteranzi), metafizicieni, psihiatri, neurologi, fizicieni, artişti.

Vă rugăm să transmiteţi informaţia către toţi cei care consideraţi că ar putea fi interesaţi.

Şi pentru că v-am obişnuit ca la fiecare conferinţă să vă prezentăm ultimele noutăţi apărute în sfera psihologiei vă aşteptăm cu inima deschisă!

Pentru cei care doresc sa se inscrie la conferinta va rugam sa trimiteti copii dupa ordinul de plata al taxei de participare la conferinta@arpt.ro.

 

Related Images: